La Genealogia d'en Jan

   
  3ª Generació
 

 Home

 Escriu-nos

 

 

 

4. Joan Manuel ANTEM OMEDES va néixer el 11 Gener 1935 a Barcelona. Es casà amb Margarita JUANICO DONATO el 24 Octubre 1959, a Barcelona (Església dels "Hogares Mundet"). [Pares]

[Notes]

5. Margarita JUANICO DONATO va néixer el 27 Juliol 1936 a Barcelona. Ha mort a Barcelona el 28 Març 2014 i descansa al Cementiri de St. Gervasi de Barcelona. [Pares]

[Notes]

Joan Manuel ANTEM OMEDES i Margarita JUANICO DONATO tenen els fills següents:

JOAN MANUEL, nascut el 1960, a Barcelona. Casat amb Mª DOLORS BARDERA CATASÚS, a l'església de Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental-Barcelona). El seu únic fill sóc jo: JAN ANTEM BARDERA.

LLUÍS, nascut el 1961, a Barcelona. Casat a l'església de San Tirso d'Oviedo (Asturias) amb EMILIA LÓPEZ, de Ore (Asturias). Tenen dos fills, LLUÍS i ERIC ANTEM LÓPEZ, nascuts a Ciutadella de Menorca (Illes Balears).

MARGARITA, nascuda el 1963, a Barcelona.

ELISABET, nascuda el 1964, a Barcelona. Casada amb MANUEL CRUCES, nascut a Madrid. Tenen un fill, NACHO CRUCES ANTEM, nascut a Madrid.

SILVIA, nascuda el 1966, a Barcelona.

ORIOL, nascut el 1973, a Barcelona. Casat a l'església parroquial de Castell d'Aro (Baix Empordà-Girona), amb ELISABET CURT CAMPDERRÒS, de Barcelona. Tenen un fill, PAU ANTEM CURT, nascut a Barcelona.

[Fill JOAN MANUEL]


6. Francisco BARDERA MASSÓ va néixer el 24 Juny 1920 a Barcelona. Es casà amb Maria Rosa CATASÚS CARBONELL l' 1 Maig 1950 a Barcelona. Mort el 22 Abril 2009 a St. Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental-Barcelona), descansa al seu Cementiri. [Pares]

[Notes]

7. Maria Rosa CATASÚS CARBONELL va néixer el 7 Oct 1930 a Barcelona. [Pares]

[Notes]

Francisco BARDERA MASSÓ i Maria Rosa CATASÚS CARBONELL van tenir els fills següents:

MARIA ROSA, nascuda el 1951, a Barcelona. Casada a St. Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental-Barcelona), amb LLUÍS BARGALLÓ LLURBA, nascut a Barcelona.

FRANCISCO, nascut el 1953, a Barcelona. Casat a St. Pere de Vilamajor (Vallès Oriental-Barcelona) amb CATALINA COLLAZOS SITJAR, de Barcelona. Tenen dos fills: FRANCESC i IGNASI BARDERA COLLAZOS, ambdós nascuts a Barcelona.

Mª DOLORS, nascuda el 1959, a Barcelona. Casada a l'església de Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental-Barcelona), amb JOAN MANUEL ANTEM JUANICO. El seu únic fill sóc jo: JAN ANTEM BARDERA.

[Filla Mª DOLORS]

Genealogia completa (inici) Primera Anterior Següent Última

 Llistat de cognoms Index alfabètic